شنبه ۱۵ شهريور ۱۴۰۴  |  Saturday, 06 September 2025
کد خبر: ۴۹۰۱۴
تاریخ انتشار : ۰۴ : ۱۳ - ۱۰ آبان ۱۳۹۷
گپ دیباچه با مریم بوبانی:

کفگیر سازمان تهِ دیگ خورده ،یادگرفتن فقط از گذشته تقدیرکنند |عملکرد ضعیف سیما مردم را به دیدن شبکه های مزخرف خارجی هدایت کرده!

مریم بوبانی از بازیگران سینما، تئاتر و تلویزیون معتقد است تلویزیون حتی قادر به پرداخت دستمزدهای عقب‌افتاده بازیگران هم نیست چه برسد به اینکه در ازای پخش مجدد سریال‌ها به بازیگران آن مجموعه، مبلغی را پرداخت کند.

مریم بوبانی درمورد بدحسابی سازمان با بازیگران و پرداخت نشدن به موقع دستمزدها گفت: «همین ابتدا باید بگویم تلویزیون دستمزد بازیگران در سریال‌‌های جدید را پرداخت کند، ‌حق‌الزحمه برای بازپخش کارهای قدیمی پیشکش... واقعیت این است که کفگیر سازمان تهِ دیگ خورده است و با پخش سریال‌‌های قدیمی تنها از گذشته تقدیر می‌کند. به هر حال بازپخش سریال‌‌‎های قدیمی و در نظر گرفتن مبلغی برای عوامل مجموعه اتفاقی است که فکر می‌کنم در کشورهای دیگر رخ می‌دهد اما در اینجا مثل خواب و خیال است. سازمان صدا و سیما هم مثل سازمان‌‌‌های مردمی دیگر باید موجب آسایش باشد اما تعجب‌آور نیست که در این امر ناموفق بوده است.»

او در ادامه گفت: «در حال حاضر برای بازی در یک اپیزود قراردادی معادل با میانگین دستمزدها در سال 1390 را بسته‌ام و هیچکس نمی‌تواند گلایه کند چون من نه تنها از این راه امرار معاش می‌کنم که به عنوان بازیگر نیاز به دیده شدن دارم.»

بوبانی که معتقداست کارهای ماندگار تلویزیون حاصل تلاش فردی آدم‌ها بوده، در همین ارتباط گفت: «تلویزیون هیچگاه وضعیت خوبی نداشته و اگر کار خوبی در این میان ساخته شده حاصل زحمت و تلاش آدم‌های خاصی بوده که آمدند و کار خوبی را تحویل دادند؛ وگرنه عملکرد ضعیف سیما موجب گرایش مردم به شبکه‌‌های مزخرف ماهواره‌ای شده است.»

او درمورد اختلاف نظرهای اخیردر صدا و سیما و خصوصا شبکه سه هم گفت: «اگر صدا و سیما را مانند یک خانه در نظر بگیرید؛ واقعیت این است که وقتی پدر خانواده عاقل نباشد افراد خانه به جان یکدیگر می‌افتند. در چنین وضعیتی مدیریت درست وجود ندارد و همه چیز بر مبنای روابط شکل می‌گیرد و پیش می‌رود.»

این بازیگر درمورد ادعای مدیران سیما مبنی بر افزایش مخاطب در سال‌‌های اخیر گفت: «سوالی که مطرح می‌شود این است: دلیل این افزایش مخاطب چیست؟ سریال‌‌های شاخصی ساخته شده است؟ متاسفانه اینچنین نیست و گاهی اوقات و به صورت مقطعی کار خوبی پخش می‌شود. واقعیت این است که من به شخصه بارها با این جمله مواجه شده‌ام که مردم می‌گویند ما اصلا تلویزیون ایران را نمی‌گیریم.»

مریم بوبانی درمورد فعالیت‌های اخیر خود هم گفت: «به تازگی در فیلمی به کارگردانی جمیل رستمی در کردستان جلوی دوربین رفتم. همچنین در دو اپیزود از کار جمال حاتمی حضوری کوتاه داشتم. دلیلش اعتماد و اعتقادی است که به جمال حاتمی و کارش دارم. فعلا در کارهای پراکنده اینچنینی حاضر می‌شوم و منتظر روزهای بهتر هستم.»

گفت و گو از سعید طاهری
منبع: دیباچه
مطالب برگزیده
کاپیتان تیم ملی واترپلو در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

رسیدن به صدر جهان سخت است/ با یک بازی بیشتر دومین گلزن برتر آسیا می‌شدم

۱۳:۰۴  -  ۲۴ تير ۱۴۰۴
اشکان ممبینی از کارشناسان چهره و شاخص مسائل بین‌الملل به دیباچه گفت؛

تلاش‌های نظامی برای مهار برنامه هسته‌ای ایران، نمی‌تواند اراده ملت را در مسیر پیشرفت و خودکفایی کشورمان متوقف کند

۲۲:۲۴  -  ۱۵ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی کشتی آلیش بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

دو طلای آسیا نقطه اوج کارنامه‌ام بود/ ‏طلای جهانی را هدف گرفته‌ام

۱۷:۴۹  -  ۰۸ تير ۱۴۰۴
پژوهشگر موسیقی آذربایجان و نوازنده ساز قوپوز در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

عاشیق‌ها صدای تاریخ و فرهنگ مردم آذربایجان هستند/ موسیقی آذربایجان، موسیقی زنده و مردمی است

۱۳:۰۱  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
ملی پوش فوتبال زنان با «دیباچه» مطرح کرد؛

از لیگ تا تیم ملی؛ گلرهای ایران برای یک رؤیا متحد شده‌اند

۱۲:۵۴  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
عضو تیم ملی وزنه برداری در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قهرمانی آسیا فقط شروع مسیر من است/ تمرین با بزرگان جهان برایم ارزشمند است

۱۲:۳۳  -  ۰۴ خرداد ۱۴۰۴
قهرمان اسکواش زنان کشورمان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

اسکواش زنان ایران در مسیر پیشرفت حرکت می کند/ هدفم رسیدن به رنکینگ زیر ۵۰ جهان است!

۰۹:۰۰  -  ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم ملی تنیس در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

از میزبانی تور جهانی برای محک بازیکنان ملی بهره می‌بریم/ همه بازیکنان زیر ذره‌بین هستند

۱۶:۲۳  -  ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم قهرمان لیگ کانوپولو در گفتگو با«دیباچه» مطرح کرد؛

با تجهیزات حرفه‌ای به مدال جهانی نزدیک می‌شویم/ نسل جوان انگیزه بیشتری برای قهرمانی دارند

۰۹:۰۰  -  ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴
دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

برخی فیلمسازان با جشنواره فیلم ۱۰۰ فعالیت‌شان را آغاز کردند/ انتخاب بخش فلسطین آزاد به عنوان بخش ویژه جشنواره!

۱۱:۱۴  -  ۳۰ فروردين ۱۴۰۴